×
търсене ТЪРСЕНЕ
За живота, търсенето
 на смисъла и вярата…

За нас

В EveryStudent.bg можете сами да изследвате въпросите си за това кой е Бог и какво би било да го познавате.

  • Ние уважаваме личните ви данни. Използваме „бисквитки“, но за разлика от повечето сайтове, които използват „бисквитки“, ние няма да ви преследваме в Интернет с реклами, ако посетите EveryStudent.bg. Добре дошли сте да посетите EveryStudent.bg веднъж и да не чуете за нас отново.

  • Ние не продаваме никакви продукти. Нито показваме реклами от трети страни.

  • Можете да се абонирате за нашите безплатни имейл серии с увереност. Ние не споделяме (или продаваме) имейл адреса ви. Никога.

В края на краищата... искаме да можете да изследвате вашите въпроси за живота и Бог, като държите информацията си под свой контрол, а не наш. Всяка статия е описана по искрен начин, като ви помага да прекарате време върху това, което лично ви интересува.

EveryStudent.bg предоставя добре проучени отговори на въпроси, които много хора имат относно Бог и стойността на връзката с Него. EveryStudent.bg включва съдържание от много автори, включително такива, които притежават докторска степен в своите области.

Вярваме, че хората имат важни, легитимни въпроси, които заслужават интелигентни, фактически и искрени отговори, без манипулации или принуди. Твърде много хора са измамени от религиозни шарлатани от всякакъв вид, които най-често търсят финансова печалба. (Това е една от причините да не продаваме нищо в EveryStudent.bg, нито да приемаме реклами от трети страни.)

Някои от въпросите, отговорени в EveryStudent.bg:

EveryStudent.bg ви дава възможност да изпратите въпрос по имейл. Ще получите обмислен отговор (не предварително подготвен или копиран) от истински човек.

ЕveryStudent.bg е част от нестопанската християнска организация, наречена Cru. Cru е междуденоминационна организация, която си партнира с много християнски църковни деноминации и християнски организации по целия свят. Целта ѝ е да помогне на много хора да познават Исус Христос по личен начин. Ако ви интересува конкретен списък с теологичните вярвания на Cru, моля, изпратете ни имейл.

Ако искате да прочетете конкретната правна Политика за поверителност на нашата организация, тя обхваща много различни части на организацията и е много по-всеобхватна и по-сложна от тази, която би била необходима само за EveryStudent.bg. Въпреки това можете да я видите.

Надяваме се, че ще обмислите възможността да познавате Бог и любовта Му към вас. Няма друга връзка, която можем да изпитаме, и която така напълно да задоволява копнежите на човешкото сърце и съзнание.


СПОДЕЛИ:
Facebook Messenger Share Viber Share Facebook Share Share by Email More