×
търсене ТЪРСЕНЕ
За живота, търсенето
 на смисъла и вярата…
Да познаваме Бог

Падащи чинии  (4:07)

Научете повече за Исус и какво ви предлага. Вижте: Отвъд сляпа вяра.

Facebook Messenger Share Viber Share Facebook Share Share by Email More PDF
 Как мога да познавам Бог?
 Имам въпрос…

Препис на видеото:

Ти. Виж очите си. Виж ги. Пъстри. Цветни. Всяко едно е уникално и Аз съм ги създал. Аз създадох всичко. Вселената. И теб. Дадох ти индивидуалност. Направих те чист. Сложно устроен. И всеки ден ти давам живот. И аз те обичам.

Но нещо се случи. Ти ми изневери. Не ми се довери. Съгреши. Откъсна се от мен. И въпреки че все още си жив... ти бавно умираш. За това търсиш други неща. За да запълниш празнотата. Но нищо не помага. Просто те убива по-бързо. И ни разделя все повече и повече... Какво търсиш? Приемане? Интимност? Любов?

Не искам да умреш. Аз те създадох не да бъдеш унищожен, но да ме познаваш.

Така че Аз станах един от вас. Крехко създание. Бях изкушен, но не съгреших. Дойдох да те спася. Имаш толкова много грехове. А те имат цена. Някой трябва да умре. Ти - или Аз. И Аз взех твоя грях. Размених Моя живот за твоя. И умрях, на твое място. Защото те обичам.

След това - възкръснах от мъртвите. Аз съм Пътят, Истината и Животът. Аз съм Исус. Не съм тук за да те осъдя. Дойдох за да те върна към живота. Довери ми се. Ще ти простя. И ще ти дам вечен живот. И аз те обичам. И направих всичко това, за да общувам с теб. Ще ме последваш ли?

 Как мога да познавам Бог?
 Имам въпрос…

СПОДЕЛИ:
Facebook Messenger Share Viber Share Facebook Share Share by Email More