Безопасно място за изучаване
на въпроси за живота и Бог
Безопасно място за изучаване на въпроси за живота и Бог

За този сайт

EveryStudent.bg е безопасно място за изучаване на въпроси за това кой е Бог и какво би било да го познавате.

  • Ние уважаваме личните ви данни. Използваме „бисквитки“, но за разлика от повечето сайтове, които използват „бисквитки“, ние няма да ви преследваме в Интернет с реклами, ако посетите EveryStudent.bg. Добре дошли сте да посетите EveryStudent.bg веднъж и да не чуете за нас отново.

  • Ние не продаваме никакви продукти. Нито показваме реклами от други страни.

  • Можете да се абонирате за нашите безплатни имейл серии с увереност. Ние не споделяме (или продаваме) имейл адреса ви. Никога.

В заключение... искаме да можете да изследвате вашите въпроси за живота и Бог, като държите информацията си под свой контрол, а не наш. Всяка статия е описана по искрен начин, като ви помага да прекарате време върху това, което лично ви интересува.

EveryStudent.bg предоставя добре проучени отговори на въпроси, които много хора имат относно Бог и стойността на връзката с Бог. EveryStudent.bg включва съдържание от много автори, включително такива, които притежават докторска степен в своите области.

Вярваме, че хората имат важни, легитимни въпроси, които заслужават интелигентни, фактически и искрени отговори, без манипулации или принуди. Твърде много хора са измамени от религиозни шарлатани от всякакъв вид, които най-често търсят финансова печалба. (Това е една от причините да не продаваме нищо в EveryStudent.bg, нито да приемаме реклами от други страни.)

Някои от въпросите, отговорени в EveryStudent.bg:

EveryStudent.bg ви дава възможност да изпратите въпрос по имейл. Ще получите обмислен отговор (не предварително подготвен или копиран) от истински човек.

Ако искате да прочетете конкретната правна Политика за поверителност на нашата организация, тя обхваща много различни части на организацията и е много по-обхватна и по-сложна от тази, която би била необходима само за EveryStudent.bg. Въпреки това можете да я видите.

Надяваме се, че ще обмислите възможността да познавате Бог и любовта Му към вас. Няма друга връзка, която можем да изпитаме, и която така напълно да задоволява копнежите на човешкото сърце и съзнание.


СПОДЕЛИ:  

TOP